Aktiviteter på pladsen

En oversigt over hvilke træningsaktiviteter den enkelte træningsplads tilbyder samt en forklaring af den enkelte træningsaktivitet - herunder indhold, krav og formål.

HVALPETRÆNING
Det er en god ide at tilmelde din hvalp til hvalpetræning. Den unge hvalp er meget modtagelig for nye indtryk, og derfor er det vigtigt, at den tidligt kommer ud blandt andre hunde og mennesker og får et tillidsfuldt forhold til sin omverden.
Læs mere: Hvalpetræning i DKK Kreds 6

UNGHUNDETRÆNING
Unghundetræning er for hunde i alderen 6 måneder og op. Her bygger vi videre på alle de ting, hunden lærte til hvalpetræning, men det er hverken en betingelse eller en forudsætning, at hund og ejer har deltaget på tidligere hold i DKK.
Læs mere: Unghundetræning i DKK Kreds 6

FAMILIEHUNDETRÆNING
Unghundetræning er for hunde i alderen 6 måneder og op. Her bygger vi videre på alle de ting, hunden lærte til hvalpetræning, men det er hverken en betingelse eller en forudsætning, at hund og ejer har deltaget på tidligere hold i DKK.

KOMBITRÆNING
Kombinationstræning er for dig, der ikke er helt afklaret omkring, hvilken form for træningen du og din hund skal gå til. 

AGILITY
Agility går ud på, at hunden så hurtigt som muligt, og med så få fejl som muligt, skal gennemløbe en fastlagt bane med kombinationer af forskellige forhindringer. Hunden skal bl.a. springe over forhindringer, løbe slalom, balancere på en vippe og bevæge sig igennem en tunnel.

LYDIGHED
Lydighed er en hundesport, hvor hund og fører sammen skal udføre en række fastlagte øvelser på bestemte måder.

RALLY-LYDIGHED
Rally-lydighed er en ”mild” form for lydighed, hvor alle kan deltage uanset alder (dog skal hunden være mindst 10 måneder, for at må deltage i prøver) og er for alle hunderacer!

HVERDAGS-LYDIGHED (HLT)
DKK´s Hverdagslydighedstræning (HLT) er et tilbud til alle hunde over 6 måneder og deres ejere/førere. Ved hjælp af moderne træningsmetoder og relevante aktiviteter lærer både hund og fører at begå sig i det offentlige rum, og i træningen indgår såvel praktiske som teoretiske elementer.

NOSEWORK
Nose work som hundesport er inspireret af de udfordringer, som specialsøgshunde møder i deres daglige arbejde. Målsætningen med sporten er at give hunde og deres ejere mulighed for, på en rolig og lettilgængelig måde, at få et aktivt samarbejde igennem nose work.
Kursus-reference: Unghundetræning

Sted: Aarhus [Se sted på Google Maps]