Træningspladsen

Velkommen til DKK Kreds 6 Aarhus.

Pladsansvarlige er:

Mette Jacobsen

Mobil: 22116133

Mail: mettejacobsendkk@gmail.com

Træningspladsen:

Træningspladsen er beliggende på Trankær Mosevej 23, 8310 Tranbjerg.

Bybus nr 17 og 4A kører næsten lige til døren.

Vi gør opmærksom på at ophold, luftning og træning af hunde på træningspladsen udenfor aftalt træning ikke er tilladt.

OBS! Alt træning foregår udendørs og i alt slags vejr, så det er kursistens eget ansvar at de og om nødvendigt hunden er klædt ordentlig på til vejret. Hunden må gerne træne med tøj på.

Undervisning:

Der undervises efter de nyeste principper om positiv forstrækning og samarbejde, vi forventer at man som kursist er indforstået med brugen af disse træningsmetoder. Alle vores instruktører er uddannet hos Dansk Kennel Klub, som instruktør forsøger vi hele tiden at udvide vores horisont og sørger derfor løbende for at videreuddanne os i racekendskab, adfærd, træningsmetoder osv.

På pladsen er der tre uddannet instruktører og tilsammen har vi mange års erfaring med hunde og hundetræning. Alle instruktørerne har selv hunde og går løbende til træning hos hinanden, da vi mener at dette er den bedste form for kvalitetskontrol.

Der uddannes hele tiden nye instruktører og man skal derfor forvente at der vil være instruktørelever som deltager i undervisningen.

Adgangskrav
Din hund skal være vaccineret mod hundesyge og parvovirus, og vaccinationen skal være mindst 14 dage gammel. For hunde under 2 år gælder, at vaccinationen højst må være 1 år gammel. Er hunden 2 år eller mere, må vaccinationen højst være 4 år gammel. Hunden skal endvidere have en gyldig ansvarsforsikring. Det er ejers ansvar at disse ting er i orden inden træning påbegyndes (undersøg, om din forsikring dækker ved træning).
Du skal være medlem af Dansk Kennel Klub. Der er intet krav om, at hunden skal have stambog.

Din hund skal kunne træne sammen med andre hunde, dvs. at den ikke må udvise aggressiv adfærd, og du skal have kontrol over den, så den ikke løber væk eller løber hen og forstyrrer de andre hunde.