Aktiviteter på pladsen

En oversigt over hvilke træningsaktiviteter den enkelte træningsplads tilbyder samt en forklaring af den enkelte træningsaktivitet - herunder indhold, krav og formål.

HVALPETRÆNING
Det er en god ide at tilmelde din hvalp til hvalpetræning. Den unge hvalp er meget modtagelig for nye indtryk, og derfor er det vigtigt, at den tidligt kommer ud blandt andre hunde og mennesker og får et tillidsfuldt forhold til sin omverden.
Læs mere: Hvalpetræning i DKK Kreds 6

UNGHUNDETRÆNING
Unghundetræning er for hunde i alderen 6 måneder og op. Her bygger vi videre på alle de ting, hunden lærte til hvalpetræning, men det er hverken en betingelse eller en forudsætning, at hund og ejer har deltaget på tidligere hold i DKK.
Læs mere: Unghundetræning i DKK Kreds 6

RALLY-LYDIGHED
Rally-lydighed er en ”mild” form for lydighed, hvor alle kan deltage uanset alder (dog skal hunden være mindst 10 måneder, for at må deltage i prøver) og er for alle hunderacer!
Læs mere: Rallytræning i DKK Kreds 6

HVERDAGS-LYDIGHED (HLT)
DKK´s Hverdagslydighedstræning (HLT) er et tilbud til alle hunde over 6 måneder og deres ejere/førere. Ved hjælp af moderne træningsmetoder og relevante aktiviteter lærer både hund og fører at begå sig i det offentlige rum, og i træningen indgår såvel praktiske som teoretiske elementer.
Læs mere: Hverdags-Lydighedstræning i DKK Kreds 6