Træningspladsen

PLADSANSVARLIG
Mette Jacobsen
mettejacobsendkk@gmail.com
Mobil: 22116133

TRÆNINGSSTED
Trankær Mosevej 23, 8310 Tranbjerg.

FORBEHOLD

Ophold, luftning og træning af hunde på træningspladsen udenfor aftalt træning er IKKE tilladt.

Alt træning foregår udendørs og i alt slags vejr, så det er kursistens eget ansvar, at de og om nødvendigt hunden er klædt ordentlig på til vejret. Hunden må gerne træne med tøj på.


UNDERVISNING

Der undervises efter de nyeste principper om positiv forstrækning og samarbejde, vi forventer at man som kursist er indforstået med brugen af disse træningsmetoder. Alle vores instruktører er uddannet hos Dansk Kennel Klub, som instruktør forsøger vi hele tiden at udvide vores horisont og sørger derfor løbende for at videreuddanne os i racekendskab, adfærd, træningsmetoder osv.

Alle instruktørerne på pladsen har selv hunde og går løbende til træning hos hinanden, da vi mener at dette er den bedste form for kvalitetskontrol.

Der uddannes hele tiden nye instruktører og man skal derfor forvente at der vil være instruktørelever, som deltager i undervisningen.


ADGANGSKRAV
Din hund skal være vaccineret mod hundesyge og parvovirus, og vaccinationen skal være mindst 14 dage gammel. For hunde under 2 år gælder, at vaccinationen højst må være 1 år gammel. Er hunden 2 år eller mere, må vaccinationen højst være 4 år gammel. Hunden skal endvidere være forsikret (undersøg, om din forsikring dækker ved træning). 
Derudover er der intet krav om, at hunden skal have stambog. Du skal være medlem af Dansk Kennel Klub - Er du ikke medlem i forvejen, kan du melde dig ind via DKK's hjemmeside (www.dkk.dk/medlemskab).