Basballe


DKK-kreds 6’s træningsplads i Basballe tilbyder træning til alle hunde uanset alder og køn – med eller uden stambog. Vi tilbyder flere forskellige aktiviteter, både på hygge- og konkurrenceplan. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette aktivitet til netop din hund. 

 

 

 

 

 

 

 

Hvalpemotivation


For hvalpe op til 5–6 mdr. kom godt fra start så du og din hund har glæde af hinanden hele hundens liv. Lær om hundens adfærd og hvordan hunden ser dig. I vil lære e basale ting som at komme, når der bliver kaldt, gå pænt i snor, sitte og dække på kommando m.v. Der er også miljøtræning, som foregår både på og uden for pladsen.

Træning mandage kl. 18.30 – 20.00


Første træningsgang: 22. august


 


Kørekort til Hund


En aktivitet for hele familien. Giver den helt elementære og nødvendige dagligdags lydighed, Der lægges vægt på undervisning i ejers kendskab til hundeejerens ansvar overfor både hund og det omgivende miljø, hvorfor der er indlagt teori, som giver kendskab til hundens elementære behov, hundeloven, dyreværnsloven, hundens sundhed, soignering osv. Kurset er delt op i tre niveauer: Bronze, sølv og guld. Ekvipagerne skal bestå en køreprøve for at rykke op på næste niveau.


Træning lørdage kl. 11.00–12.30 og de første gange onsdage kl,18.30–20.00


Første træningsgang: 22. august


 


”Lidt af hvert” træning


Du er selv med til at sammensætte indholdet af træningen. Træningsplanen sammensættes ud fra holdets ønsker om indhold og fokus på problematikker fra dagligdagen. Der vil tages udgangspunkt i hverdagslydighed i forskellige miljøer, hvorfor træningen foregår forskellige steder hver gang.


Træning torsdage kl. 18.30 – 20.00


Første træningsgang: 23. august


 


Agility


For velfungerende hunde, hvor den grundlæggende lydighed er i orden. En sjov og spændende sport på både hygge- og konkurrenceniveau, som giver motion til både hund og ejer og som i høj grad styrker samarbejdet mellem hund og ejer. 


Træning mandage kl. 18.30 – 20.00


Første træningsgang: 20. august

 

Teoriaften for alle kursister der ikke har deltaget før. Afholdes torsdag d. 16. august kl. 18.30 på træningspladsen i Basballe – teoriaften er uden hund.  Se mere på www.dkk.-kreds6.dk


For spørgsmål :                            Linda Klindrup på 40 98 62 69 eller Ingrid Klindrup på 86 36 52 96

Tilmelding:                                    Via pladsens facebookside ( skriv hvilket hold du vil på ) eller mail til linda.klindrup@gmail.com

Betaling :                                       Senest 1. træningsgang – 500 kr. for 10 gange samt teoriaften.

OBS! Ingen Mobil-pay eller Dankort !


Følg os på facebook (DKK kreds 6 - Basballe) Vi glæder os til at se gamle og nye kursister.  

 

Hilsen Instruktørerne i Basballe